Friday, December 15, 2006

Valgus, toit ja jää

Minu esimesed tõsised sammud omletitegemises. Vaata ja imesta.

Laim või sidrun?

Suitsetamise kahjulikkusest

Nööp või raha?

Tuleb võtta mingi huvitav asi ja ta panna lihtsalt külmkappi. Tuleb oodata mõned tunnid, kuni ta ära külmub ning siis ta külmkambrist välja võtta. Kopsid teda natukene, kuni ta välja tuleb ning siis asetad ta valgustatud lauale. Fotograafia ja kokanduse tore põimumine.

4 comments:

Anonymous said...

Toiduga ei mängita !

Unknown said...

Tegelt mõned tunnid oli liiga vähe oodata- paar päeva on parem. Aga ega kogemustest õpitaksegi ju :)
Päris head pildid on. Ma usun, et sa oled ikka varem ka omletti teinud :P

karl said...

Tead, Liis, ära seda kellegile tõesti ütle, aga ma tõesti pole kunagi omletti teinud:$
Esmaspäeaval on jõulupidu:D

Unknown said...

Tead, Karl, ega ma ei ütlegi, aga kui sa seda siin kirjutad, siis saavad teised ise teada ju :O :D